Encimski pripravek za prebavo LapinPharma

Novičke

Encimski pripravek za prebavo LapinPharma

O prebavi in prebavnih encimih smo pisali v prejšnjem pripevku (kliknite tukaj). Sedaj vam predstavljamo izdelek s celovito kombinacijo bio prebavnih encimov – Encimski pripravek za prebavo LapinPharma, ki ni bil testiran na živalih in vsebuje 100 % naravni vir prebavnih encimov neživalskega izvora, brez glutena, s kombinacijo 18 prebavnih encimov za celovito razgradnjo ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob.

 

Encimski pripravek za prebavo LapinPharma vsebuje kombinacijo 18 prebavnih encimov, ki učinkovito razgrajujejo beljakovine, ogljikove hidrate in maščobe. Vse sestavine, vključno s kapsulo, so neživalskega izvora in kot je tudi predpisano z zakonom, izdelek ne vsebuje konzervansov, umetnih polnil in veziv, je neobsevan in brez težkih kovin. Izdelek je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 60 rastlinskih kapsul, kar zadostuje za 60 obrokov.

100 % naravni vir encimov

✓ Prebavni encimi

kar 18 prebavnih encimov z visoko razgradnjo beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob

+ z encimom aspergilopepsinom, ki razgrajuje gluten

✓ tudi za vegane

✓ brez glutena

 

 

Encimski pripravek za prebavo lahko naročite na spletni strani: https://www.lapinpharma.com/izdelek/encimski-pripravek-za-prebavo/

 

Izkoristite super ugodnost:

Koda za 40 % popust: veganskivodic-40

Super ugodnost velja do: 25.11.2018

Encimski pripravek za prebavo LapinPharma vsebuje kombinacijo encimov, ki pokrivajo celoten spekter prebavnih encimov za razgradnjo hranil na njihove gradnike (npr. beljakovine razgradijo na aminokisline). Izdelek se ponaša z visoko encimsko aktivnostjo encimov iz vrste proteaz, ki razgrajujejo beljakovine. Vsebuje več različnih encimov iz vrste amilaz, ki razgrajujejo ogljikove hidrate, škrob in sladkorje predvsem v sadju in zelenjavi. Vsebuje tudi encime iz vrst lipaz, ki učinkovito razgrajujejo maščobe.

 

Poleg tega Encimski pripravek za prebavo LapinPharma vsebuje tudi dva encima, ki dokazano razgrajujeta gluten, encim, ki ragrajuje fitinsko kislino ter ostale (celotni seznam encimov je dosegljiv tukaj – https://www.lapinpharma.com/izdelek/encimski-pripravek-za-prebavo/).

 

Encimski pripravek za prebavo je namenjen odraslim, učinki pa so po izkušnjah uporabnikov vidni že v prvih 90 minutah po zaužitju. Uporabniki med drugim poročajo o zmanjševanju napihnjenosti, vetrov, občutka tiščanja v trebuhu ter boljšega počutja po obroku.

 

 

Encimski pripravek za prebavo lahko naročite na spletni strani: https://www.lapinpharma.com/izdelek/encimski-pripravek-za-prebavo/

 

Avatar

Sem zajček Veguhec pomagal ti bom pri iskanju veganskih izdelkov in vsebin. Če me rabiš mi lahko pišeš: veganskivodic@gmail.com

Podajte svoj komentar