Prednovoletno vegansko druženje

Novičke

Prednovoletno vegansko druženje

Društvo Diaslog in podjetje NOWorries, Viktor Zupančič s.p., vso zainteresirano javnost (vegane in nevegane) vljudno vabita na Prednovoletno vegansko druženje, ki bo potekalo v soboto, 8.12.2018, med 9.00 in 13.00 uro, v veliki predavalnici Policijske akademije na naslovu Rocenska ulica 56, Ljubljana Šmartno (veliko brezplačno parkirišče ob športnih objektih in čudovita lokacija ob vznožju Šmarne gore).

PROGRAM DOGODKA:

Dogodek bo odprla glasbenica Jadranka Juras.

– 9.00, Rekreativni šport in prehrana (Urban Praprotnik, prof. šp. vzg. in tekaški trener)
– 9.30, Veganstvo in družina (mag. Jasmina Kozina Praprotnik, antropologinja)
– 10.00, Zdravje na dosegu roke (Špela Vehar, coachinja za celostno rastlinsko prehrano z AFP licenco)
– 10.30, Veganstvo z vidika energije hrane (Deja Zupančič, angelska terapevtka in zaveznica narave)
– 11.00, Hrana kot zdravilo – kako z rastlinsko prehrano preprečiti in pozdraviti sodobne bolezni (Jelena Dimitrijevič, certificirana nutricionistka, svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano)
– 11.30, Predstavitev Slovenskega veganskega društva in Veganskega izziva (predstavnik Slovenskega veganskega društva)
– 12.00, Degustacija veganske prehrane, promocija, prodaja, druženje…
– 13.00, Zaključek dogodka.

Po dogodku se boste lahko pridružili tudi praktičnemu spoznavanju teka za netekače, katerega bo vodil Urban Praprotnik in/ali se udeležili pohoda na Šmarno goro skupaj z Jasmino Kozina Praprotnik (ne pozabite na opremo).

Cena tega enkratnega dogodka je samo 10 EUR po osebi (člani Slovenskega veganskega društva imajo 10% popust). Prijave sprejemamo do 7.12.2018 oziroma do zapolnitve prostih mest. Na dan dogodka prijave niso možne. Svoj sedež na dogodku si zagotovite tako, da na e-mail [email protected] pošljete prijavo s svojim imenom, priimkom, naslovom in krajem bivanja. V povratnem sporočilu boste prejeli predračun, katerega poravnate v navedenem roku. Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete na GSM 030-313-800.

OPOMBE:

Ob 12.00 uri se nam bodo pridružili tudi: Center moje zdravje d.o.o. in trgovina Superhrana z rastlinskimi beljakovinami Sunwarrior, podjetje Eternis s.p. z dodatki k zdravi prehrani, Moč kristalov z energijskim nakitom in kristali, Animal Angels – društvo za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom, Ara založba d.o.o., Arabska kuhinja v Ljubljani, in drugi.

Avatar

Sem zajček Veguhec pomagal ti bom pri iskanju veganskih izdelkov in vsebin. Če me rabiš mi lahko pišeš: [email protected]

Podajte svoj komentar