Aplikacija z veganskimi recepti

Novičke

Aplikacija z veganskimi recepti

Pred dnevi je izšla aplikacija z izključno veganskimi recepti v angleškem jeziku. Sama sem je zelo vesela, priznam, kuhanje ni moja svetla točka. Ponosna sem, da sta jo naredila Slovenca, oba sta vegana že več kot 7 let. Eden izmed ustvarjalcev pravi: vedno sva želela nekaj prispevati k veganski skupnosti. Najprej sva vse skupaj delala zase, saj sva vedno rada eksperimentirala v kuhinji, predvsem z azijskimi jedmi pa sva imela zelo malo izkušenj. Aplikacijo imava namen razvijati glede na odziv in ideje uporabnikov.

Aplikacija je brezplačna, ima res veliko receptov, približno 5000 21 avtorjev, novi recepti in avtorji pa se bodo ves čas dodajali, kar pomeni, da bo aplikacija rasla.

Zelo se mi zdi priročno, da lahko recepte iščeš po sestavinah, ki jih imaš v hladilniku. Če pa katere od sestavin ne želiš, jo označiš kot »slaba sestavina« in ti najde le recepte brez te sestavine. Odlično, kajne?

Aplikacijo si lahko prenesete na: https://www.veganrecipebrowser.com/

Napisala: Klara Pešl
Lektorirala: Jerneja Faletič

Sem zajček Veguhec pomagal ti bom pri iskanju veganskih izdelkov in vsebin. Če me rabiš mi lahko pišeš: [email protected]

Podajte svoj komentar