Spletna trgovina Taffy in Lilly

Novičke

Spletna trgovina Taffy in Lilly

Pred kratkim me je kontaktiralo podjetje Taffy in Lilly, ustanovljeno leta 2019, ki ima spletno trgovino z vegansko pasjo hrano (najdete jo na spletnem naslovu www.taffylilly.si), zato sem takoj želela izvedeti več.

Na kratko vam bom opisala svojo izkušnjo z njimi. So prijazni in ustrežljivi, predvsem pa se trudijo postati vodilna spletna trgovina z vegansko ponudbo za pse v Sloveniji in sosednjih državah. Razveselilo me je, da resnično poslujejo z višjim ciljem. Vedno predhodno preverijo kakovost hrane in priboljškov ter vse svoje dobavitelje, da ne testirajo na živalih. Hkrati se trudijo uporabljati čim več ekološke embalaže, papirnat lepilni trak za pošiljke, se izogibajo PVC-polnilom ipd.

Sama sicer nimam psa, temveč veliko mačk, vendar imam prijatelja, ki se je za svojo psičko zelo razveselil testnega paketa. Psička Zara načeloma ne mara preveč briketov oziroma jih jé samo iz roke. Po odprtju paketov briketov Yarrah in Vegdog je takoj vtaknila glavo v slednjega in začela jesti.

Njen odziv je bil odličen. Prav tako obožuje priboljške in palčke za grizenje, še posebej tiste z banano in arašidovim maslom ter trakce s papajo.

Kaj vse najdete na www.taffylilly.si?

Spletna trgovina ponuja vegansko suho in mokro hrano ter priboljške in žvečila za pse. Dobavitelji so Vegdog, Yarrah, Soopa (slastni priboljški) in Green & Wilds. Kmalu naj bi svojo ponudbo razširila tudi z ekološkimi vrečkami za pasje iztrebke, ki se razgradijo na kompostu, igračami idr.

 

Hrana je razvita s pomočjo veterinarjev in strokovnjakov za pasjo prehrano, zato da vsebuje vse potrebne hranljive snovi za zdrav pasji vsakdan. Če svojemu psu kuhate doma, lahko naročite mineralno prehransko dopolnilo, ki ga vmešate v sveže obroke z zelenjavo, testenine ipd., da prav tako zadostite vsem pasjim prehranskim potrebam.

Hrana je primerna tudi za pse z alergijami

Hrana in priboljški, ki jih ponujajo, naj bi zaradi svoje sestave blagodejno vplivali na pasji želodček in pse z različnimi alergijami. Zato so pravzaprav ustanovili spletno trgovino z rastlinsko hrano, saj so imeli doma podobne težave s Taffyjem in z Lilly. Priboljški so nizkokalorični, če je vaš pes morda debelušček.

Zaenkrat berem in slišim le pozitivne izkušnje z njimi, zato jih z veseljem podpiram in priporočam! Pri nakupu lahko izkoristite tudi kodo »VEGUHEC« za 10 % popust. 😉

Napisala: Klara Pešl

Lektorirala: Ana Korošec

Sem zajček Veguhec pomagal ti bom pri iskanju veganskih izdelkov in vsebin. Če me rabiš mi lahko pišeš: [email protected]

Podajte svoj komentar