Mooncup menstrualna skodelica

Mooncup menstrualna skodelica

29.99

Mooncup je menstrualna skodelica, izdelana iz čistega medicinskega silikona, z votlim a zato mehkim pecljem ter posebno in dovršeno oblikovana. Skodelica za menstruacijo z ustrezno mehkostjo, zagotavlja dobro naleganje na steno nožnice in tesnenje. Skodelica za menstruacijo ne prepušča je udobna, varna in okolju prijazna alternativa higienskim vložkom in tamponom, ki so prepojeni s kemičnim belilom. Mooncup skodelica za menstruacijo je higienična, torej zdravstveno neoporečna, učinkovitejša ter cenejša.

Izdelek dodala: Vesna, Eva

Ni na zalogi

Opis

VELIKOST MENSTRUALNE SKODELICE

Velikost menstrualne skodelice ni odvisna od jakosti menstruacije. Velikost menstrualne skodelice A, katero uporablja večina žensk, izbereš, če imaš 30 let ali več, oziroma si že rodila (t.i. vaginalni porod). Velikost menstrualne skodelice B, ki je manjša, izbereš, če imaš maj kot 30 let, oziroma še nisi rodila ali pa si rodila s carskim rezom.

Dimenzije menstrualne skodelice velikosti A so: premer 46mm in dolžina 50mm in menstrualne skodelice velikosti B so: premer 43mm in dolžina 50mm. Obe velikosti menstrualne skodelice imata enako dolg pecelj 21mm, ki pa ga lahko poljubno skrajšaš na želeno dolžino. Pecelj je namenjen lažjemu izvleku menstrualne skodelice Mooncup iz nožnice.

Dodatne informacije

DATUM ZADNJEGA PREVERJANJA:

REDNA PONUDBA

TRGOVINA

VEGANSKI CERTIFIKAT

ZNAMKA

VRSTA EMBALAŽE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mooncup menstrualna skodelica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Filtri

show blocks helper