Opis
Energija | 36kJ (9.5kcal) |
---|---|
Maščobe, | 0 g |
Od tega nasičene maščobe, | 0 g |
Ogljikovi hidrati, | 1.5 g |
Od tega sladkorji, | 0 g |
Prehranske vlaknine, | 0 g |
Beljakovine, | |
Sol. | 0.14 g |
Energija | 36kJ (9.5kcal) |
---|---|
Maščobe, | 0 g |
Od tega nasičene maščobe, | 0 g |
Ogljikovi hidrati, | 1.5 g |
Od tega sladkorji, | 0 g |
Prehranske vlaknine, | 0 g |
Beljakovine, | |
Sol. | 0.14 g |
BIOLOŠKA PRIDELAVA | |
---|---|
DATUM ZADNJEGA PREVERJANJA: | |
KOLIČINA | |
REDNA PONUDBA | |
TRGOVINA | |
VEGANSKI CERTIFIKAT | |
VRSTA EMBALAŽE | |
VSEBNOST PALMOVEGA OLJA |
Sestavine:
S špinačo: pšenični durum zdrob, voda, 13% špinača, 10,5% brokoli, 5% črne olive brez koščic, krompir v granulatu, sončnično olje, čebula, oljčno olje, jedilna sol, 1% špinača v prahu, česen, kvasni ekstrakt, celuloza v prahu. Lahko vsebuje sledi oreškov (orehov), zrna soje in listne zelene.
Z gobami: pšenični durum zdrob, voda, 15,5% mešanica gob (25% bukov ostrigar (Pleurotus Ostreatus), 25% gobe šitake (Lentinus Edodes), 25% židki luskinar (Pholiota nameko), 20% šampinjoni (Agaricus Bisporus), 5% gobani (jurčki (Boletus Edulis) in drugi)), krompir, krompir v granulatu, 2,5% jurčki (Boletus Edulis), sončnično olje, 1,5% ajdova moka, peteršilj, oljčno olje, čebula, jedilna sol, česen, kvasni ekstrakt, celuloza v prahu. Lahko vsebuje sledi oreškov (orehov), zrna soje in listne zelene.
Dodala izdelek: Tamara
Sestavine: pšenični durum zdrob. Lahko vsebuje sledi jajc in zrnja soje.
Izdelek dodala: Nuša C
Sestavine: PŠENIČNI DURUM ZDROB*. *iz ekološke pridelave
Izdelek je dodala: Nuša
Sestavine:
Pšenični durum zdrob 73,50 %, voda 24,00 %, špinača v prahu 2,30 %.
Alergeni:
Gluten, jajca v sledovih.
Te zanima, kaj je novega v veganskem svetu? Klikni na povezavo za veganske novičke.
Poglej novičke
Zajček Veguhec –
Izdelek mi ni bil pretirano všeč. Okus je hecen in rezanci so zavozlani in se med kuhanjem ne odvozlajo.
Mateja –
Dobri, kot vsi shirataki rezanci. Odlični za praženje, sploh v kombinaciji s kokosovim mlekom in zelenjavo, karijem. Pred kuhanjem jih je priporočljivo odvozlati, ni pa nujno.