Naše reference

Sodelovanje z Veganskim vodičem:

Nina Čeh – vodja spletne trgovine  Vegansko.si:

Vsekakor priporočam sodelovanje z Veganskim vodičem, saj omogoča odlično priložnost za predstavitev novih in zanimivih izdelkov večjemu številu ljudi. Objave prinašajo več obiska na spletni strani in posledično tudi več prodaje.

Načini sodelovanja:

Oglaševanje izdelkov v obliki Facebook objave na Veganskem vodiču, uvrstitev izdelkov na spletno stran Veganskega vodiča.

Tina Arnuš – vodja (in idejni utemeljitelj)  Zelene japke:

Sodelovanje Zelene japke z Veganskim vodičem se nam zelo splača. Povečal se nam je promet, še predvsem na dan objave, pravtako smo že imeli zaradi tega razprodajo zalog.

Načini sodelovanja:

Oglaševanje izdelkov v obliki Facebook objave na Veganskem vodiču, uvrstitev izdelkov na spletno stran Veganskega vodiča.

David Dolamič – ustanovitelj EcoCare.si

Sodelovanje z Veganskim vodičem je samo pozitivno. Je odlična priložnost za predstavitev novih izdelkov širši množici. Na dan vsake objave se je obisk spletne strani povečal, prav tako tudi prodaja. Klara se zelo potrudi in s srcem pristopi k sodelovanju, kar opazijo tudi njeni sledilci.

Načini sodelovanja:

Oglaševanje izdelkov v obliki Facebook objave in videa na Veganskem vodiču, ter affiliatorstvo .

Žiga Mlakar – vodja spletne trgovine  TaffyLilly.si:

Klara in Veguhec sta zelo prijetna za delo, držita se dogovora in uspešno sodelujemo že nekaj časa. Vsekakor priporočam.

Načini sodelovanja:

Oglaševanje spletne trgovine in izdelkov na socialnih omrežjih Veganskega vodiča ter uvrstitev in predstavitev izdelkov na spletni strani.

Ekipa CukrDoza–   CukrDoza:

Klari iz Veganskega vodiča se zahvaljujemo za podporo pri preizkušanju naših slaščic ter feedbacku brez dlake na jeziku! 😍Vsekakor odličen, verodostojen vir informacij, če se ti kdaj zahoče odpreti vegansko kavarno, če si veganski alkoholik ali se bojiš želatine.😂 . Klara, s tabo je veganski svet še lažji.

Načini sodelovanja:

Oglaševanje kavarne  na socialnih omrežjih Veganskega vodiča.